Webinar – AromaZorg voor Angst, Somberheid, Onrust en Slapen

Webinar – AromaZorg voor Angst, Somberheid, Onrust en Slapen

scholing complementaire zorg voor professionals in de zorg

Deze dag staat in het teken van het werken met essentiële oliën die een – vaak bewezen – effect hebben op de beleving en intensiteit van angsten, inclusief angst voor een ingreep of onderzoek, en bij somberheid en depressie of gevoelens van onrust. Ook het slapen kan belangrijk ondersteund worden door het inzetten van daarbij passende geurige oliën in geschikte toepassingen en veilige doseringen.
Zelf ben je bij voorkeur verzorgende, verpleegkundige of welzijnsmedewerker. Enige basiskennis op het gebied van AromaZorg zal je zeker helpen. In de reader die je thuis krijgt vindt je nadere toelichting op de in de workshop besproken onderwerpen qua basiskennis.

Het lesmateriaal wordt tevoren opgestuurd, inclusief enkele mini flesjes essentiële olie en basisolie zodat je letterlijk en figuurlijk vast kunt ruiken aan de lesstof.

Als vervolg daarop kun je je inschrijven voor de Praktijkdag(en) waarin je aan de slag kunt gaan met het geleerde en in een gezellige, inspirerende en veilige omgeving bereidingen kunt uitproberen.

 

Data:

  •  vrijdag 24 feb (deel 1) en vrijdag 10 maart (deel 2) 2023

Tijden:

  • van 9.00-12.30u (samen 5 1/2 lesuren – met ruime pauzes!)

Lokatie:

  • Kicozo ONLINE

Investering:

  • 145 euro p/p.

Inhoud verzorgd door Kicozo, Accreditatie voor 5 punten wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V bij voldoende deelnemers.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij Kicozo op actuele ontwikkelingen.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl

Aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Let op: Betaling uitsluitend in het vooruit en via Mollie Payments.
Je ontvangt het lesmateriaal na betaling en als het even kan natuurlijk voor de les aanvangt. We doen ons best het tijdig op te sturen maar hoe later je aanmelding en betaling binnen zijn, hoe later het verstuurd kan worden. We kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor vertragingen bij de post. Dank voor je begrip.
De ontvangen factuur kun je – indien van toepassing – bij je organisatie indienen.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Deze cursus(sen) sluit(en) aan op het beroepsdeelprofiel Complementaire Verpleegkunde, Pijnverpleegkunde, Oncologieverpleegkunde, Palliatieve Zorg, Geriatrie, Wijkverpleegkundigen, Zelfstandigen.