Webinar – AromaZorg voor Angst, Somberheid, Onrust en Slapen

Webinar – AromaZorg voor Angst, Somberheid, Onrust en Slapen

scholing complementaire zorg voor professionals in de zorg

Deze dag staat in het teken van het werken met essentiële oliën die een – vaak bewezen – effect hebben op de beleving en intensiteit van angsten, inclusief angst voor een ingreep of onderzoek, en bij somberheid en depressie of gevoelens van onrust. Ook het slapen kan belangrijk ondersteund worden door het inzetten van daarbij passende geurige oliën in geschikte toepassingen en veilige doseringen.
Zelf ben je bij voorkeur verzorgende, verpleegkundige of welzijnsmedewerker. Enige basiskennis op het gebied van AromaZorg zal je zeker helpen. In de reader die je thuis krijgt vindt je nadere toelichting op de in de workshop besproken onderwerpen qua basiskennis.

Het lesmateriaal wordt tevoren opgestuurd, inclusief enkele mini flesjes essentiële olie en basisolie zodat je letterlijk en figuurlijk vast kunt ruiken aan de lesstof.

Lesuren: 3, zelfstudie n.v.t.

 

Data:

  •  nader te bepalen of op verzoek (minimaal 8 deelnemers)

Tijden:

  • van 9.00-12.30u (3 lesuren)

Lokatie:

  • Kicozo ONLINE

Investering:

  • …. euro p/p (btw vrijgesteld i.v.m. CRKBO registratie)

Inhoud verzorgd door Kicozo, Accreditatie voor 5 punten wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V bij voldoende deelnemers.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij Kicozo op actuele ontwikkelingen.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl

Aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Let op: Betaling uitsluitend in het vooruit en via Mollie Payments. Je ontvangt het lesmateriaal na betaling. De ontvangen factuur kun je – indien van toepassing – bij je organisatie indienen.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Deze cursus(sen) sluit(en) aan op het beroepsdeelprofiel Complementaire Verpleegkunde, Pijnverpleegkunde, Oncologieverpleegkunde, Palliatieve Zorg, Geriatrie, Wijkverpleegkundigen, Zelfstandigen.