Webinar – AromaZorg en Pijn bij Dementie

Online scholing – AromaZorg en Pijn bij Dementie

scholing complementaire zorg voor professionals in de zorg
enige voorkennis m.b.t. aromatherapie c.q. AromaZorg is sterk aanbevolen

In dit webinar besteedt Madeleine volop aandacht aan het onderwerp Pijn bij mensen met Dementie. We kijken naar de mechanismen van pijn en hoe deze anders kunnen zijn bij mensen met dementie.
Als expert op dit vakgebied en inspirator voor vele zorgverleners vertelt zij hoe aromatische oliën en extracten op diverse niveaus invloed kunnen hebben op alle aspecten van pijn.  We bespreken hoe je deze kennis kunt vertalen in niet-farmacologische opties om ook jouw cliënt(en) meer comfort en welzijn te bieden.
Ook is er uiteraard aandacht voor de mogelijke beperkingen en contra-indicaties, zodat je leert wat veilig en effectief is terwijl je toch aandacht hebt voor de hele mens.
Zelf ben je bij voorkeur verzorgende, verpleegkundige of welzijnsmedewerker. Enige basiskennis op het gebied van AromaZorg is van voordeel. In de reader die je thuis krijgt vindt je nog nadere toelichting op de in de workshop besproken onderwerpen qua basiskennis.
.
 
Madeleine zal diverse aansprekende voorbeelden geven uit de praktijk. Haar werk is gebaseerd op vele ervaringen, jarenlange kennis en wetenschappelijke studies.
 
Het lesmateriaal wordt tevoren opgestuurd, inclusief enkele mini flesjes essentiële oliën en als zodanig toepasbare CO2 extracten zodat je letterlijk en figuurlijk vast kunt ruiken aan de lesstof. We bieden makkelijk toepasbare handvatten die nauw aansluiten op de dagelijkse zorg.
 
Het webinar is uitsluitend bedoeld voor professionals in de zorg.
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V.
Het zijn 3 lesuren. Zelfstudie n.v.t.
 
Je kunt je uitsluitend aanmelden via info@kicozo.nl
.

Data:

  • nader te bepalen

Tijden:

  • nader te bepalen (3 lesuren excl. korte pauzes)

Locatie:

  • Kicozo ONLINE

Investering:

  • 79 euro p/p (btw vrijgesteld i.v.m. CRKBO registratie)
  • Combineer met het Webinar Welzijn met Geuren in de Dementiezorg, samen voor 135 euro p/p

Inhoud verzorgd door Kicozo, accreditatie bij voldoende deelnemers aangevraagd voor 3 punten. Je ontvangt tevoren een reader c.q. hand-out en enkele aromatische mini’s om de scholing intenser te beleven.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij Kicozo op actuele ontwikkelingen.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl

Aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Let op: Betaling uitsluitend in het vooruit en via Mollie Payments. Je ontvangt het lesmateriaal na betaling. De ontvangen factuur kun je – indien van toepassing – bij je organisatie indienen.

Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Deze cursus(sen) sluit(en) aan op het beroepsdeelprofiel Complementaire Verpleegkunde, Geriatrie, Pijnverpleegkunde, Wijkverpleegkundigen, Zelfstandigen.