Basisdag Complementaire Zorg in de Zorg – scholing

Scholingen voor professionals in de zorg
Voor Verzorgenden IG & Verpleegkundigen (A)
Voor Helpenden Niv 2, Welzijnsmedewerkers (B)

 

Voor Verzorgenden IG & Verpleegkundigen (A)

Deze intensieve basisdag geeft je beknopt vooral de theoretische ins en outs van AromaZorg, AquaZorg, Ontspanning en Massage.
Je maakt kennis met deze vier zorgvormen als basis voor verdiepingsscholingen rondom diverse thema’s waarbij je patiënten en hun naasten maximaal comfort kunt bieden. Je oefent natuurlijk het werken met essentiële oliën en handmassage, maar ook de Koele Buikwassing.

Deze scholing geeft je de gelegenheid al direct een goede bodem te leggen onder complementaire interventies in de zorg. Daarnaast kun je deze scholing als start gebruiken voor verdieping bij Kicozo.

Je investering bedraagt 135 euro excl. btw. Inclusief zijn een uitgebreide reader, alle hoogwaardige materialen en koffie/thee.

Data & lokaties:

  • Dinsdag 26 april 2022 van 09.00 uur tot ca. 15.30 uur op de Kicozo campus in Wernhout (N.Br).
  • Dinsdag 10 mei 2022 van 9.00 uur tot ca. 15.30 uur bij Son Academy te Enschede.

 

Basiscursus PLUS – voor Verzorgenden IG & Verpleegkundigen (B)
in 2 dagdelen (totaal 9 lesuren)

Je maakt in deze extra uitgebreide basiscursus kennis met AromaZorg, AquaZorg, Ontspanning en Massage waarmee je patiënten en hun naasten maximaal comfort kunt bieden.
Deze scholing geeft je niet alleen de theoretische ins en outs van een viertal Complementaire Zorg modaliteiten, maar je oefent ook uitgebreider de vaardigheden in de praktijk, waaronder zowel hand- als voetmassage, de Koele Buikwassing, voet- en koolzuurbaden en ontspanningstechnieken.

Deze scholing geeft je beknopt maar toch veel opties om al direct een goede bodem te leggen onder complementaire interventies in de zorg. Daarnaast kun je deze scholing als start gebruiken voor extra verdieping bij Kicozo.

Inclusief zijn een uitgebreide reader, alle hoogwaardige materialen en koffie/thee. Tarief op aanvraag.

Data & lokaties:

  • Nader te bepalen of op aanvraag incompany.

 

Voor Helpenden Niv 2 en andere professionals (C)

Fijne basisdag voor Helpende Zorg en Welzijn, Woonzorgassistenten, en AB-ers. Deze dag maak je kennis met het werken met enkele fijne essentiële oliën, leer je wat geur voor jouw doelgroep kan betekenen, oefen je handmassage en het voetenbad. De dag is laagdrempelig, maar heel geschikt om al direct een verschil te maken in de dagelijkse zorg voor je cliënt.

Inclusief zijn een uitgebreide reader, alle hoogwaardige materialen en koffie/thee. Tarief op aanvraag.

Data & lokaties:

  • Op verzoek in-company of op een van onze locaties. Mail ons voor een afspraak.

 

Kicozo’s campus

Onze Kicozo campus is aangepast aan eventuele Covid omstandigheden. Daardoor kunnen wij met vertrouwen zeggen dat zolang het praktijkonderwijs normaal open is, onze scholingen veilig kunnen plaatsvinden als we allemaal rekening houden met elkaar en de richtlijnen.

Ook op de locaties in Veenendaal en Enschede hebben we de ruimte om veilig met elkaar te werken aan nog meer comfortzorg.