Basisdag Complementaire Zorg in de Zorg – scholing

Scholingen voor professionals in de zorg
Voor Verzorgenden IG (A)
Voor Helpenden Niv 2 (B)

Voor Verzorgenden IG (A)
Deze intensieve basisdag geeft je beknopt vooral de theoretische ins en outs van AromaZorg, AquaZorg, Ontspanning en Massage.
Je maakt kennis met deze vier zorgvormen als basis voor verdiepingsscholingen rondom diverse thema’s waarbij je patiënten en hun naasten maximaal comfort kunt bieden. Je oefent natuurlijk het werken met essentiële oliën en handmassage, maar ook de Koele Buikwassing.

Deze nieuwe opzet geeft je de gelegenheid al direct een goede bodem te leggen onder complementaire interventies in de zorg. Daarnaast kun je deze scholing als start gebruiken voor de Verdiepingsdagen Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorg, al geven we aan een dieper gaande vooropleiding de voorkeur.

Je investering bedraagt 129 euro excl. btw. Inclusief zijn een uitgebreide reader, alle hoogwaardige materialen en koffie/thee.

Data & lokaties:

  • Woensdag 26 januari 2022 van 09.00 uur tot ca. 15.30 uur op de Kicozo campus in Wernhout (N.Br).

Voor Helpenden Niv 2 (B)
Fijne basisdag voor Helpende Zorg en Welzijn, Woonzorgassistenten, en AB-ers. Deze dag maak je kennis met het werken met enkele fijne essentiële oliën, leer je wat geur voor jouw doelgroep kan betekenen, oefen je handmassage en het voetenbad. De dag is laagdrempelig, maar heel geschikt om al direct een verschil te maken in de dagelijkse zorg voor je cliënt.

Je investering bedraagt 129 euro excl. btw. Inclusief zijn een uitgebreide reader, alle hoogwaardige materialen en koffie/thee.

Data & lokaties:

  • (nader te bepalen) van 09.00 uur tot ca. 15.30 uur op de Kicozo campus in Wernhout (N.Br)

 

Kicozo’s campus

Onze Kicozo campus is aangepast aan eventuele Covid omstandigheden. Daardoor kunnen wij met vertrouwen zeggen dat zolang de scholen normaal open zijn, onze scholingen veilig kunnen plaatsvinden als we allemaal rekening houden met elkaar en de richtlijnen.