Webinars & Online Scholingen

Omdat Kicozo graag ook mensen wil bereiken waarvoor de Kicozo campus wat ver is, of die moeilijk weg kunnen van thuis of werkplek, ga ik in de komende maanden meer online webinars geven, waarbij de focus ligt op het aanreiken van kennis en bespreken van uiteenlopende onderwerpen.

Daarom zal Kicozo Webinars geven via Zoom of Microsoft Teams. Denk aan onderwerpen zoals gestelde vragen over veilige AromaZorg, maar ook meer specialistische dagen en Kicozo Advanced Webinars en Scholingen.
Tijdens de dagen krijg je een fascinerend kijkje in het onderwerp en bieden we je handvatten en haalbare oplossingen. Er zijn ook voldoende pauzes zodat het webinar makkelijk te volgen is.
Voor uitgebreidere cursusdagen en Masterclasses sturen we handouts c.q. readers plus (met name wanneer geen praktijkdag aangeknoopt is, zie hieronder) voorbeelden van geurige olie naar je op, zodat de beleving van de cursus optimaal is.

Er zal met enige regelmaat een praktijkdag aangeboden worden op Kicozo’s ruime en veilige campus, waarin je het geleerde kunt oefenen en waarbij je ook daadwerkelijk kunt ruiken en het gevoel krijgt bij de lesstof zodat je het naadloos kunt integreren in de dagelijkse praktijk.

Je vindt een overzicht van de scholingen op de Agenda en onder het kopje Scholingen op deze website.

 

PS: aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier. Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Let op: Je ontvangt een betaallink naar onze veilige betaalpartner Mollie Payments voor betaling vooruit. Na ontvangst van de betaling krijg je het bij de cursus behorende lesmateriaal thuisgestuurd en een link naar de online cursus. Betaalt je organisatie? Prima. Je kunt de factuur bij hen achteraf indienen. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. 

Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.