Liefdevolle Natuurlijke Zorg rondom het Sterven – Boek

.

Nieuw bij AromaZorg Zuster is het bijzondere boek van Toke Bezuijen. Met passie voor mens en natuur geschreven en een aanrader voor degenen die antroposofische zorg willen integreren in de palliatieve en terminale fase.

Liefdevolle Natuurlijke Zorg
rondom het Sterven

Als ervaren Antroposofisch verpleegkundige laat Toke Bezuijen zien hoe heilzame planten, uitwendig toegepast, daarbij behulpzaam kunnen zijn. Zij beschrijft liefdevolle aanrakingen met wikkels, kompressen en inwrijvingen die het lijden verlichten en een troostende werking hebben.

Stapsgewijs leert ze je een aantal toepassingen maken, zoals een ontlastend klysma van melk en honing, een pijn verlichtende inwrijving met lavendelolie en een geurend rozenoliekompres voor het duldende hart. Uitwendige natuurlijke toepassingen met producten van biologisch geteelde planten schenken warmte, heling en harmonie.

Toke geeft heldere inzichten rondom het sterven. Zij waardeert het waken bij een gestorvene en het koelen met graszoden van het opgebaarde lichaam. Met compassie schrijft ze over troostende ondersteuningen voor hen die achterblijven, ook kinderen en jongeren.
Deze gids is er voor iedereen, naaste of beroepskracht, thuis of in een hospice.
Dat onze liefdevolle aandacht en warmte van lichtvolle betekenis mogen zijn.

Verkoopinformatie:

Het ISBN nummer is 978-949-2351-1166.

Normale adviesprijs 20,99 euro excl. verzendkosten

Je kunt het bestellen door een email te sturen naar info@kicozo.nl. Je ontvangt dan een betaallink. Na betaling sturen wij je het boek zo snel mogelijk op.

Inhoudsopgave: inoud_liefdevolle-zorg Toke Bezuijen