Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening – Boek

Vroege Vogel Voorjaarsactie:
bestel je het boek Klinische AromaZorg samen met het boek Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening, dan betaal je slechts 125
euro (!) voor beiden en wij betalen de verzendkosten* t/m 30 april 2021. Bestel je er het boek CO2 Extracts (Eng.) bij, dan krijg je daarop nog eens 10% korting.
*binnen Nederland, daarbuiten met korting.

In een tijd waarin we veel op onze eigen omgeving of onze computer aangewezen zijn is een echt en rijk geïllustreerd boek heerlijk om in te bladeren en te lezen.
En had je altijd al willen weten wat complementaire zorg in de zorg kan betekenen? Kicozo’s boeken, geschreven door wereldwijd gerespecteerd expert Madeleine Kerkhof zijn ideaal om lekker mee op de bank te kruipen, kennis op te doen en geïnspireerd te raken om je zorg te verrijken met niet-farmacologische zorg, voor meer kwaliteit van leven voor patiënten en hun omgeving.
Bijvoorbeeld het:

Studieboek Complementaire Zorg
in de Palliatieve Zorgverlening

Wil je je (extra) verdiepen in wat AromaZorg, massage, AquaZorg en meer voor jou en je zorg voor mensen in de palliatieve fase kunnen betekenen? Misschien is cursus volgen (al geef ik met Kicozo ook online scholingen) nu niet op jouw pad, maar heb je wel een passie voor complete zorg voor mensen aan het levenseinde?
Dit boek is geschreven om jou extra te inspireren om op veilige en weldoende wijze essentiële oliën in de zorg en praktijk in de palliatieve en terminale fase toe te passen bij pijn, misselijkheid, voor huid- en mondzorg, voor angsten en stress, voor longen en luchtwegen. Nu misschien meer dan ooit – in Covid19 tijd – is aandacht voor de hele mens, voor welbevinden en troost, voor momenten van ontspanning in donkere onzekere tijden, een must. Met dit boek reik ik je daarvoor handvatten aan. Welzijn van lichaam en geest in de laatste levensfase. Leven toevoegen aan de dagen!

 

Complementaire Zorg in de palliatieve Zorgverlening.
Met als onderwerpen AromaZorg, Massage, AquaZorg en Ontspanningstechnieken

Aromazorg in zijn puurste vorm, toepassingen als massage en aquazorg, maar ook ontspanningsoefeningen en enkele andere beknopt besproken technieken vullen dit mooi geïllustreerde handboek.

Je vindt er evidence en experience complementaire (aroma)zorg, nauw aansluitend aan de IKNL richtlijnen, soms ‘out of the box’ en uitgebreid ingaand op welbevinden in elke zin. Je vindt er ervaringen van zorgverleners, patiënten en nabestaanden, maar ook heel persoonlijke ervaringen van de auteur.

Behalve veel aandacht voor de volwassen zorgvrager vindt je ook adviezen voor toepassing bij kinderen en ook zorgvragers met bijzondere behoeften, andere leefstijlen en religies worden niet vergeten.

De normale verkoopprijs van deze 2e geactualiseerde editie verkrijgbaar is via Kicozo voor de adviesprijs van 69.95 euro excl. verzendkosten*.
Aanbieding t/m 30 april 2021: van 69,95 voor 59,95 euro.
Het ISBN nummer is 978-9-081767-42-2.
Je kunt het bestellen door een email te sturen naar info@kicozo.nl. Je ontvangt dan een betaallink. Na betaling sturen wij je het boek zo snel mogelijk op.

Dit boek is ook (tegen adviesprijs) verkrijgbaar bij:
Chi Aromatherapie
Bol.com
De Dementiewinkel
Barry Emons BV