Basisscholing AromaZorg in de Zorg

Basisscholing AromaZorg in de Zorg

3-daagse Basisscholing voor professionals in de zorg
1 dag online, 2 dagen op de Kicozo campus

In deze fascinerende en gezellige scholing staat de meerwaarde van AromaZorg in de zorg en praktijk centraal. Je leert hoe essentiële oliën en andere grondstoffen uit planten gemaakt worden en wat je ervan mag verwachten met veilige en weldoende toepassingsmanieren.

Ik bespreek een aantal populaire essentiële oliën en basisoliën in theorie op de 1e dag (online), waarvan je mini testflesjes toegestuurd hebt gekregen als geurige begeleiding van deze cursus, waarvoor je ze kunt inzetten (en ook wanneer niet).

Dag 2 en 3 vinden (vooralsnog) plaats op onze mooie campus met Aromatische Plantentuin. Ik zal je allerlei fijne tips en eenvoudige recepten aanreiken, zodat je direct aan de slag kunt. Ook is er ruim gelegenheid tot vragen stellen en je krijgt uiteraard de informatie (tevoren al) op papier thuis.

Met deze scholing ben je in staat de eerste maar zorgvuldige stappen te zetten om jouw zorgvragers op niet-farmacologische wijze, maar wel onderbouwd en veilig meer comfort en welzijn te bieden.

 

Data:

  • 25 januari (online), 8 februari en 8 maart 2022 (bij Kicozo, tenzij RIVM anders bepaalt – dan online)

Tijden:

  • van 9.00-12.30u en van 13.30u-15.30u
    (6 lesuren per dag – met ruime pauzes!)

Lokatie:

  • Kicozo ONLINE/op campus

Investering:

  • 359 euro p/p.

Inhoud verzorgd door Kicozo, accreditatie bij voldoende deelnemers aangevraagd voor 18 punten.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij Kicozo op actuele ontwikkelingen.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl

Aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.

Je ontvangt het lesmateriaal na betaling en als het even kan natuurlijk voor de 1e les aanvangt. We doen ons best het tijdig op te sturen maar hoe later je aanmelding, hoe later het verstuurd kan worden. We kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor vertragingen bij de post. Dank voor je begrip.
De factuur ontvang je bij het pakje en kan dan eventueel ingediend worden bij je organisatie.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Deze cursus(sen) sluit(en) aan op het beroepsdeelprofiel Complementaire Verpleegkunde, Pijnverpleegkunde, Oncologieverpleegkunde, Palliatieve Zorg, Geriatrie, Wijkverpleegkundigen, Zelfstandigen.