Bijzondere reizen, scholingen en activiteiten

Bijzondere scholingen
Reizen & andere activiteiten

Kicozo biedt elk jaar een bijzondere scholing, activiteit of reis aan (met voertaal Engels).
In de afgelopen jaren nodigden we zorgprofessionals uit voor onze Masterclass Palliatieve Zorg op onze mooie locatie. De komende twee jaren nemen we jou en hen graag mee naar bijzondere plaatsen en richten we ons op andere thema’s. Voor 2020 staat Duitsland & AquaZorg met als centraal thema Pijn & Bewegen op het programma (A), en voor 2021 een week met alles over Oncologie.

A) Reis 2020 Duitsland – Fusion AromaTherapy™ & AquaCare™ in Motion, rondom het thema Pijn & Bewegen.

B) Oncologie week April 2021.

 

A) Duitsland & AquaZorg en AromaZorg rondom het thema Pijn & Bewegen, 5 t/m 12 juli 2020, locatie Bad Wörishofen, Beieren, Duitsland

In deze mooie week, uit te breiden naar wens en behoefte, nodigen we je uit in het Mekka van de AquaZorg, oftewel de Hydrotherapie volgens Kneipp (niet te verwarren met de Kneipp producten). De voertaal is Engels, maar zo nodig met Nederlandse ondersteuning.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • Op de zondag 5 juli is er  een welkomstbijeenkomst voor cursisten.
  • Op maandag 6 juli geeft Marco Valussi, een Italiaanse expert op het gebied van receptoren die verband houden met pijn en pijnbeleving en de inwerking van essentiële oliën hierop, een fascinerende cursusdag.
  • Op dinsdag 7 juli staat een cursusdag op het programma met essentiële oliën voor pijn en inflammatie.
  • In de avond van de 7e organiseert Kicozo een gezamenlijk diner (optioneel). De kosten daarvan volgen later op de website.
  • Op woensdag 8 juli kun je (optioneel) deelnemen aan een lunch met nadien middagwandeling door Kneipp’s medicinale plantentuin, begeleid door Madeleine Kerkhof, of een vrije dag nemen.
  • Van donderdag 9 juli t/m 12 juli begint de 3-daagse cursus AquaZorg rondom Pijn en Bewegen, door Madeleine Kerkhof i.s.m. Uwe Steinacher, in de Kneipp School in Bad Wörishofen.

Nadere informatie

De reis gaat door met minimaal aantal deelnemers van 12, maximaal 20 deelnemers.
De groep zal bestaan uit Nederlandse en buitenlandse deelnemers. Er is al veel belangstelling voor, dus meld je gauw aan, want vol = vol.
De voertaal is Engels (met Nederlandse ondersteuning).

Accommodatie
Madeleine en Team logeren in het Sebastianeum, het klassieke Kneipp Kuurhotel waar Sebastiaan Kneipp zelf praktijk hield in de 19e eeuw, en dat zijn bijzondere sfeer behouden heeft.
In het stadje zijn talloze andere accommodaties te vinden voor elk budget, van basic en camping tot luxe. Deze boek en betaal je zelf apart.

Reis regelen
De reis regel en betaal je zelf naar eigen inzicht. Je kunt naar München vliegen en van daaruit een trein nemen, of de gehele reis met de trein afleggen. We zullen t.z.t. meer informatie over de mogelijkheden op de website zetten. Ook met de auto is Bad Wörishofen prima te doen en je hebt de vrijheid om op eigen gelegenheid het prachtige Beieren verder te verkennen. Breng ook vooral je fiets mee, want het heuvelachtige landschap leent zich geweldig voor prachtige fietstochten.

Cursustarief

Je boekt alle 5 de cursusdagen voor 1125 euro (btw vrijgesteld).
Bij boeking en betaling vóór 1 februari 2020 betaal je 1075 euro (btw vrijgesteld).

Inclusief zijn een goed verzorgde hand-out met overzichten van alle besproken oliën, c.q. AquaZorg technieken en protocollen.
Maaltijden zijn exclusief. We lunchen in lokale gelegenheden, c.q. de Kneipp school.

Onze annulerings- en algemene voorwaarden gelden voor al onze activiteiten. Zie de specifieke voorwaarden op je inschrijfformulier en ook http://www.kicozo.nl/algemene-voorwaarden-kicozo/

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V. Voor andere beroepsorganisaties kun je met je certificaat van deelname 35 bewijsbare scholingspunten bij laten schrijven.

Inschrijven
Voor je inschrijving ontvang je een formulier. Na ontvangst van dit formulier en van je aanbetaling is je plek definitief. Op je inschrijving gelden onze Algemene Voorwaarden en annuleringsvoorwaarden volgens de vermelding op het inschrijfformulier. We raden je aan om een annulerings- en reisverzekering af te sluiten voor het geval dat.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl.

PS: aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Je vindt ze op http://www.kicozo.nl/algemene-voorwaarden-kicozo/

 

B. Oncologieweek April 2021 – info volgt nog

 

PS: aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Je vindt ze op http://www.kicozo.nl/algemene-voorwaarden-kicozo/