Kicozo Praktijkdagen

(in aansluiting op webinars) voor professionals in de zorg

Deze praktijkdagen sluiten naadloos aan op de Webinars en Online Scholingen van Kicozo. Je kunt ze ook los daarvan volgen, mits er voldoende plaats is en je al voorkennis hebt opgedaan bij Kicozo (of andere opleider – in overleg!).

Na de praktijkdag(en) te hebben gevolgd ben je nog beter in staat de theorie en opgedane kennis om te zetten in vaardigheden voor de dagelijkse zorg en praktijk.

Hieronder vindt je de praktijkdagen:

  • AromaZorg 
  • Massage

 

Praktijkdag AromaZorg 

Je gaat aan de slag met de in de (online) lessen besproken essentiële oliën, gaat ruiken en ervaren, een inhaler en andere geurige producten bereiden, toedienen en ervaren hoe de beleving van geurige interventies c.q. (be)handelingen ervaren wordt.

Maximum aantal deelnemers 12.

Let op: De praktijkdag kan uitsluitend gevolgd worden bij deelname aan een van de gegeven webinars, of wanneer je al over (bewijsbare) voorkennis beschikt.

Data:

  • nog te bepalen.

Tijden:

  • 9.30-16.00u (6 lesuren)

Lokatie:

  • Kicozo’s campus bij De Levensboom, Wernhout (N.Br).

Investering:

  • …… euro p/p.

Inhoud verzorgd door Kicozo, accreditatie bij voldoende deelnemers aangevraagd voor 6 punten.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij De Levensboom of Kicozo op actuele ontwikkelingen.

 

 

Praktijkdag Massage.

Van start tot einde staat deze dag in het teken van praktische massage, zoals hand- en voetmassage, nekschouder (inclusief over kleding heen) en gezicht. Natuurlijk werken we het liefst van huid op huid, maar ook oefen je met PBM zodat je ervaart dat deze eigenlijk helemaal geen belemmering hoeven zijn voor een aandachtsvolle aanraking. Het is de intentie waar het om gaat. Aanraken vanuit het hart.
Maximum aantal deelnemers 12.

Let op: De praktijkdag kan uitsluitend gevolgd worden bij deelname aan de Webinars of – wanneer er voldoende plaats is – ook voor degenen die starten of hun vaardigheden willen opfrissen.

Data:

  • nog te plannen.

Tijden:

  • 9.30-16.00u (6 lesuren)

Lokatie:

  • Kicozo’s campus bij De Levensboom, Wernhout (N.Br).

Investering:

  • …… euro p/p.

Inhoud verzorgd door Kicozo, accreditatie bij voldoende deelnemers aangevraagd voor 6 punten.

PS: datawijzigingen om dwingende redenen uitdrukkelijk voorbehouden. Check de data altijd even bij De Levensboom of Kicozo op actuele ontwikkelingen.

Aanmelden:

Je kunt je opgeven of je belangstelling kenbaar maken via info@kicozo.nl

Aanmeldingen uitsluitend via info@kicozo.nl. Je ontvangt een inschrijfformulier.
Deelname is op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier. Vol is vol.
Let op: Betaling uitsluitend in het vooruit en via Mollie Payments.
Je ontvangt het lesmateriaal na betaling en als het even kan natuurlijk voor de les aanvangt. We doen ons best het tijdig op te sturen maar hoe later je aanmelding en betaling binnen zijn, hoe later het verstuurd kan worden. We kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor vertragingen bij de post. Dank voor je begrip.
De factuur ontvang je bij het pakje en kan dan eventueel ingediend worden bij je organisatie.
Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Veilige Kicozo campus voor verantwoord les ontvangen en geven

Op onze campus zijn we er helemaal klaar voor, het nieuwe lesseizoen in een (Covid) veilige omgeving door kundige en gepassioneerde docenten.

Om te voorzien in een gevoel van veiligheid en een optimale leeromgeving is op onze campus voorzien in voldoende ruimte voor iedereen, desinfecterende zeep en alcohol en houden we ons aan de afspraken die op dat moment gelden. Uiteraard luisteren we naar ieders wensen en houden we zo goed mogelijk rekening met elkaar.

Elke student heeft bij normale bezetting een fijne persoonlijke ruimte om zich heen en collega cursisten toch nabij te zijn. Er is een Skills Lab met volop ruimte en gelegenheid is tot het bereiden van aromatische producten.

Het Beddenlokaal is voorzien van 5 bedden, waarvan 4 volledig elektrisch, zoals we zien in de woonzorgcentra. Het lokaal heeft een eigen unieke, beetje “retro” sfeer met ook weer voldoende ruimte.

Tijdens de praktijklessen voorzien wij je waar nodig of gewenst van handschoenen en je kunt uiteraard een eigen mondkapje, maar ook je eigen flesje water of mok meebrengen.

Al bij al is onze campus dus een inspirerende omgeving, waar wij met ons team ernaar streven jou onze passie, handvatten, kennis en kunde over te dragen om complementaire zorg te integreren in jouw setting van de zorg om zo tot complete patiëntenzorg te komen.

 

Beroepsdeelprofielen

Deze cursus(sen) sluit(en) voor aan op het beroepsdeelprofiel Complementaire Verpleegkunde, Pijnverpleegkunde, Oncologieverpleegkunde, Palliatieve Zorg, Geriatrie, Wijkverpleegkundigen, Zelfstandigen.