Scholingen – Zomerzondagen in Heerlijkheid De Levensboom

Zomerzondagen “Natuurgetrouw in de weer (en leer) met kruiden en aromatische oliën”.

Fran Husstege en ik zullen op 16 en 23 augustus a.s. zomerzondagen organiseren met aromatische kruiden en het gebruik daarvan als geurig, kleurig en geneeskrachtig onderwerp.

Op 16 augustus is de dag bestemd voor professionals in de zorg die meer willen leren over het veilig en algemeen gebruik van eenvoudige kruiden in de zorg (en voor zichzelf).

Op 23 augustus nodigen we juist niet-professionals uit. Ook zij maken kennis met eenvoudige kruiden die meer gericht zijn op het privé gebruik.

In de ochtend bieden we een theeproeverij met als thema

In de middag zijn de thema’s

Afsluiting : Workshop voetmassage (1,5m).

Certificaat van deelname van Kicozo en Fran Natuurlijk:
“Natuurgetrouw in de weer (en leer) met kruiden en aromatische oliën”.

Deelname tarief: 89 euro p/p (betaling direct na inschrijving).
Vroegboekkorting: meld je voor 10 juli 2020 aan en je ontvangt 5 euro korting p/p.
Op de workshop zijn de Kicozo Algemene Voorwaarden van toepassing. Je ontvangt ze bij je inschrijving, samen met een betaallink naar onze veilige partner Mollie Payments.

Inclusief: thee (eventueel koffie), iets lekkers erbij, reader, aromatische materialen, massageolie.
Exclusief: lunch (breng je zelf mee).

Tijden: 10.00u tot ca. 16.00u.

Bijzonderheden:
Minimaal 8, maximaal 12 personen.

Locatie: Heerlijkheid De Levensboom, Wernhout (West-Brabant).
Bij regen wordt de workshop binnen gehouden, bij mooi weer deels in de tuin, deels in ons sfeervolle leslokaal.

Opgeven graag uitsluitend via info@kicozo.nl

Over de cursusleiders:

Madeleine Kerkhof (l) is directeur van Kicozo en oprichter en bestuursvoorzitter van het Levensboom Fonds, dat de Aromatische plantentuin Heerlijkheid De Levensboom in beheer heeft. Zij heeft een achtergrond als herborist en al leidt ze nu vooral zorgprofessionals op in integratieve en complementaire zorg in de zorg, haar kruidenhart gaat sneller kloppen als ze bij het aanbreken van de vroege zomer door de tuin loopt die Kees en zij met zoveel liefde en passie onderhouden. Madeleine beschikt over veel kruidenkennis, ook in relatie tot kwetsbare patientenzorg. De collegiale en vriendschappelijke connectie met Fran Husstege (r) ontstond in 2018, toen Fran een groep Engels sprekende zorgprofessionals van Kicozo ontving in de tuin van het Begijnhof in Breda. Op haar kenmerkende gepassioneerde wijze, want Fran staat voor Natuurgetrouw, vertelde zij – met Engelse ondersteuning door Madeleine – over de kruiden en hun werking, zette een lekkere thee en wist iedereen te informeren en enthousiasmeren. 
En zo zijn Madeleine en Fran eigenlijk twee handen op een buik en werken ze sindsdien op diverse vlakken samen.
Meer over Madeleine vindt je op deze website onder http://www.kicozo.nl/madeleine-kerkhof/ en meer over Fran kun je lezen op http://www.frannatuurlijk.nl/.