Kicozo Symposium 2023

     Emotionele & Spirituele Ondersteuning
in de Laatste Fase

dit altijd bijzondere symposium voor verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals in de palliatieve zorg gaat plaats vinden op

vrijdag 12 mei 2023

op Bovendonk te Hoeven (N.Br).

Hij komt er weer aan, ons jaarlijkse Kicozo symposium op de prachtige locatie van Bovendonk te Hoeven (N.Br). En niet alleen besteden we aandacht aan de patiënt en diens naasten in de laatste dagen en stervensfase – we besteden ook veel aandacht aan jou, want jij staat aan het bed. Daarbij is het ook nog de Dag van de Verpleging, dus reden te over om jou in het zonnetje te zetten en handvatten te geven om in jouw kracht te blijven in de zorg van vandaag. We hebben ook dit jaar weer geweldig inspirerende sprekers en workshops. Kijk maar mee…

Plenaire Ochtendprogramma (9.00-10.45uur)

 

Workshopronde 1 (11.15-12.15uur)

 

Heerlijke vegetarische lunch (12.15 – 13.30u)

 

Plenaire ronde middag (13.30 – 15.00u) in Verbinding:

Pauze

Workshopronde 2 (15.25-16.25u)

Plenaire bijeenkomst (16.25 – 17.35u)

Een bijzonder herdenkingsmoment

Boekpresentatie 17.35 – ca. 17.50u.

 

Afsluiting met aangeklede borrel

 

 

Wat een geweldige dag gaat dit worden! Inclusief heerlijke lunch, extra’s vanuit het hart en de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en expertise en vaardigheden uit te wisselen. Een dag vol inspiratie voor optimale zorg! Ben jij erij?

Je kunt je nog aanmelden via info@kicozo.nl t/m 30 april a.s. (of tot VOLgeboekt)

LET OP: heb je al een voorlopige inschrijving, dan krijg in de komende dagen (naar verwachting voor 10 maart) een email om je keuzes te bepalen uit de beide workshopronde’s. 

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V.

 

Tarief, inclusief lekkere vegetarische lunch, koffie, thee & afsluitende aangeklede borrel: 199.00 euro p/p (BTW vrijgesteld).

Eenmaal aangemeld geldt voor individuele deelnemers een wettelijke annuleermogelijkheid van 14 dagen (geldt niet voor deelname namens c.q. door organisaties). Daarna wordt bij annulering tot 8 weken tevoren € 50 als bijdrage in de onkosten in rekening gebracht. Van 1 maart t/m 15 april 2023 € 75. Annuleren kan alleen schriftelijk. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en blijft het volledige bedrag verschuldigd. Wel kun je je toegangsbewijs dan overdragen aan een ander.

De toewijzing van toegangsbewijzen en de workshopindeling geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Je kunt eventueel op de wachtlijst komen wanneer het symposium volgeboekt is.

Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Je vindt ze op: https://www.kicozo.info/algemene-voorwaarden-kicozo/

Symposium 2024:
Thema Mondzorg & Spijsvertering
Datum 24 mei ’24
Locatie Tegelen (L):