Kicozo Symposium 2023

     Emotionele & Spirituele Ondersteuning
in de Laatste Fase

dit altijd bijzondere symposium voor verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals in de palliatieve zorg
gaat plaats vinden op
vrijdag 12 mei 2023

op Bovendonk te Hoeven (N.Br).

   PROGRAMMA VOLGT NOG

Een weergaloze bijdrage leveren in ieder geval: Ruben van Coevorden, Marcellino Bogers, Brigitte Sprenkels, Madeleine Kerkhof, Wilma Bijl, Martine Busch en Linsey Gadella.

Je kunt je alvast aanmelden via info@kicozo.nl

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V.

 

Tarief, inclusief lekker lunch, koffie, thee & afsluitende borrel: 199.00 euro p/p (BTW vrijgesteld).

Eenmaal aangemeld geldt voor individuele deelnemers een wettelijke annuleermogelijkheid van 14 dagen (geldt niet voor deelname namens c.q. door organisaties). Daarna wordt bij annulering tot 8 weken tevoren € 50 als bijdrage in de onkosten in rekening gebracht. Van 1 maart t/m 15 april 2023 € 75. Annuleren kan alleen schriftelijk. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en blijft het volledige bedrag verschuldigd. Wel kun je je toegangsbewijs dan overdragen aan een ander.

De toewijzing van toegangsbewijzen en de workshopindeling geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Je kunt eventueel op de wachtlijst komen wanneer het symposium volgeboekt is.

Op alle cursussen, ook in company, conferenties en onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Je vindt ze op: https://www.kicozo.info/algemene-voorwaarden-kicozo/