Boekenactie

In een tijd waarin we veel op onze eigen omgeving of onze computer aangewezen zijn is een echt en rijk geïllustreerd boek heerlijk om in te bladeren en te lezen.
En had je altijd al willen weten wat complementaire zorg in de zorg kan betekenen? Kicozo’s boeken, geschreven door wereldwijd gerespecteerd expert Madeleine Kerkhof zijn ideaal om lekker mee op de bank te kruipen, kennis op te doen en geïnspireerd te raken om je zorg te verrijken met niet-farmacologische zorg, voor meer kwaliteit van leven voor patiënten en hun omgeving.
Bijvoorbeeld het:

Studieboek Klinische AromaZorg, Aromatherapie voor Zorg & Praktijkvoor jou als zorgprofessional geschreven om je extra te inspireren om op veilige en weldoende wijze essentiële oliën in de zorg en praktijk toe te passen bij pijn, misselijkheid, voor huid- en mondzorg, voor angsten en stress, voor rust bij onrust, voor longen en luchtwegen. Nu misschien meer dan ooit – in Covid19 tijd – is aandacht voor de hele mens, voor welbevinden en troost, voor momenten van ontspanning in donkere onzekere tijden, een must. Met dit boek reikt Madeleine je daarvoor handvatten aan. (Adviesprijs 79,95 euro, nu tot 30 april 2021 slechts 69,95).

Studieboek Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening, speciaal geschreven om jou extra te inspireren om op veilige en weldoende wijze essentiële oliën in de zorg en praktijk in de palliatieve en terminale fase toe te passen bij pijn, misselijkheid, voor huid- en mondzorg, voor angsten en stress, voor longen en luchtwegen. Nu misschien meer dan ooit – in Covid19 tijd – is aandacht voor de hele mens, voor welbevinden en troost, voor momenten van ontspanning in donkere onzekere tijden, een must. Met dit boek reik ik je daarvoor handvatten aan. Welzijn van lichaam en geest in de laatste levensfase. Leven toevoegen aan de dagen! (Adviesprijs 69,95 euro, nu tot 30 april 2021 slechts 59,95).

Vroege Vogel Voorjaarsactie:
bestel je het boek Klinische AromaZorg samen met het boek Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening, dan betaal je slechts 125
euro (!) voor beiden en wij betalen de verzendkosten* t/m 30 april 2021. Bestel je er het boek CO2 Extracts (Eng.) bij,
dan krijg je daarop nog eens 10% korting.
*binnen Nederland, daarbuiten met korting.

En… had je altijd al willen weten hoe geweldig aromatisch en bijzonder CO2 extracten zijn voor toepassing in de aromatherapie c.q. AromaZorg? Dan is dit je kans om met 10% Vroege Vogels Voorjaarskorting Madeleine Kerkhof’s boek CO2 Extracts in Aromatherapy aan te schaffen.
Bestel je dit boek samen met Madeleine’s beide andere boeken (zie aldaar), dan geldt een nog mooiere korting (zie hierboven)!